«

»

Bürstner camper

Bürstner camper

logo burstner

Bürstner campers kopen? Heb jij al een Bürstner camper op het oog? Bekijk hier onder alle zaken die je nodig hebt bij de aanschaf van een Bürstner. Daarnaast voorzie je al kennis die je nodig hebt van dit mooie merk. Lees verder om een nieuwe of tweedehands camper te kopen.

Geschiedenis van het kampeer merk Bürstner

In 1986 word de eerste Bürstner camper gemaakt in Frankrijk. Het merk bestaat al veel langer in Essen maar bouwde alleen nog maar caravans. Als de eerste campers verkocht worden blijkt het meteen een succes. De semi integrale campers worden vanaf 1988 verkocht en dit zet zich door in de jaren. Nu worden er in Duitsland en Frankrijk 4500 campers per jaar gemaakt. De Bürstner camper is ook een Nederland een van de populairste merken. Dit zie je in het aanbod dat er te koop staat maar ook in de grote hoeveelheden waarmee je de auto’s over de weg ziet gaan.

De modellen op een rij die er gemaakt zijn

De modellen zijn gemaakt met kennis dat zie je overal in terug. Welk model je ook kiest, het is een prachtige verschijning en bevordert de reis lust. Het compacte model is genaamd Brevio. Daarnaast komen die Semi integrale modellen als de Nexxo en de Travel Van. Maar er zijn meerdere modellen beschikbaar. De Ixeo-klass is het model van de uitvinder. De eerste semi-integrale camper met hef bed. De modellen die we hier nu kennen zijn de Ixeo time, de Ixeo en de Ixeo plus. Variërend van comfort klasse tot aan zeer luxe uitvoeringen. Bürstner kent 4 Integralen. Deze zijn genaamd Viseo, Aviano, Elegance en Grand Panorama. De laatste campers zijn de Alkoven Argos time en Argos.

Bürstner camper kopen nieuw of tweedehands.

Bürstner camperAl met al een heel scala aan campers die beschikbaar zijn in Nederland. Dit ook in zeer variërende klassen. Een ding hebben ze gemeen. Ze zijn allemaal afgewerkt tot in detail en zeer nette campers. Een Bürstner camper kopen kan nieuw al vanaf €54.000.- Niet alleen de modellen maar ook de prijs is in alle klassen aanwezig. Ook je camper verkopen is zo gebeurt door deze populariteit.

Bürstner camper