«

»

Carado Campers

carado campers

Carado Campers

Carado Campers is een merk dat op dit moment in Nederland sterk in opkomst is, hierdoor zijn er relatief gezien nog weinig Nederlandse dealers die dit merk aanbieden.

Toch is de verwachting dat het merk de aankomende jaren door steeds meer caravan en camper dealers zal worden omarmd en dus zal worden verkocht.

Carado campers zijn meer dan een scherpe prijs

Doormiddel van het zeer scherp prijzen van de Campers boort Carado Campers een totaal nieuwe markt aan op het gebied van campers en caravans. Ondanks de zeer scherpen prijzen stelt Carado Campers dat het merk niet ten onder doet van con-collega’s in het hogere segment en ook diverse tests in camping en kampeerbladen komen tot deze conclusie.
En ondertussen lijkt ook de consument steeds meer van deze feiten en van het merk op de hoogte te zijn, want de cijfers van de verkopen voor Cardo Campers van vorig jaar liegen er niet om.

Meerdere soorten campers

Het Carado Merk bevat diverse soorten campers, zo zijn er Alkoof campers te verkrijgen maar ook de half integrale camper welke beide weer onderverdeeld zijn in zeer diverse en spectaculaire modellen. Alle modellen of wij hier nu spreken over caravans of campers worden zonder ook maar een enkele uitzondering gemaakt op de Fiat Ducato, een betrouwbare basis dus met garantie voor succes.

Comfort en Duitse kwaliteit camper

tn_carado_t_344_5De Campers worden geproduceerd in Duitsland, Carado campers is dan ook met recht een Duits merk met topkwaliteit te noemen. Met een Carado camper ga je onbezorgd op pad en beleef je tegen een relatief gezien lage prijs een zeer fijne trip omdat de campers zeer compleet en exclusief zijn uitgerust. De Carado Camper staat garant voor de leukste en comfortabelste tripjes waarbij je uitgebreid zal genieten van het comfort waaraan Carado aandacht heeft besteed.
Naast het grote comfort van de campers heeft Carado uitgebreid aandacht besteed aan het effectief indelen van de camper en het kunnen gebruiken van de opbergruimtes voor diverse doeleinden.

Nieuwe modellen van Carado.

Doordat Carado in andere Europese landen al geruime tijd verkrijgbaar is heeft het merk de afgelopen jaren een goede naam en ervaring weten op te bouwen. In de nieuwste modellen van Carado is één ding meteen duidelijk, dit merk luistert naar wat zijn gebruikers willen en dit zie je terug in de nieuwe en flitsende inrichting van de campers.

Laat je verleiden door Carado Campers

campers coradoDe modellen van Carado zijn zoals eerder vernoemd onderverdeeld in twee categorieën de alkoof campers van Carado zijn herkenbaar aan de groot bult op het dak van de camper. Het unieke aan de Alkoof campers is dat deze in de bult op het dak zijn voorzien van een bed die even groot is als een normaal tweepersoons bed, je ligt dus tot in tegenstelling van de concurrerende merk campers heerlijk ruim en comfortabel.

De half integrale nieuwe modellen hebben het grote tweepersoonsbed in het midden van de camper weten te plaatsen, het unieke aan deze modellen zijn dus dat je niet langer over elkaar heen hoeft te klimmen om in bed te komen.  Alle campers van Carado zijn rondom de 40.000 euro verkrijgbaar, in verhouding met wat u krijgt voor dit geld kunnen wij wel stellen dat het hier om zeer concurrerende en scherpe prijzen gaat. De verleiding is groot al zijn je oude camper verkopen en je gevoel weet te geven aan een van de Carado campers