«

»

Hymer Campers

De Hymer Campers

Hymer Campers zijn populair. Met een camper van Hymer is het echt eerste klas genieten en kunt u perfect op vakantie of gewoon zo even een dagje er lekker tussen uit.

hymer campersHymer campers worden in Duitsland gemaakt en behoren tot de meest traditionele en meest innovatieve campers in Europa. In Nederland staan de Hymer campers in de top 5 van meest verkochte campers. Er zijn diverse soorten modellen, zodat er eigenlijk voor iedereen wat wils is. Zo is er bijvoorbeeld een compacte geïntegreerde camper, de Exsis-I met zijn edele, automtiv design met compacte maten en een geweldig interieur design welke nog steeds volgens de succesvolle HYMER-PUAL bouwwijze wordt gemaakt.

Wilt u echter een camper om elke dag te gebruiken en welke geheel compleet uitgerust is en een rijcomfort als dat van een personenauto, dan is de Hymer Van een uitstekende keuze.

Wie de hoogste eisen stelt in de vrije tijd en wie op zoek is naar iets buitengewoons kan wegdromen met de nieuwste modellen van de Hymer Van-, Hymer T-CL- en de Hymer T-SL-series. Wie echt wil genieten, plezier wil beleven en gelukkig wil zijn in zijn of haar vrije tijd kan niet om Hymer heen. Hymer is er voor al uw mooiste momenten, het gehele jaar door. Bij de nieuwe Hymer Camp-modellen stonden de technische innovatie, de sportiviteit en de gezinsvriendelijkheid voorop. En dat merkt u meteen als u op stap bent in uw nieuwe Hymer.

Hymer, de Mercedes onder de campers

Ook met de nieuwe generatie van de B-klasse en de uitrustingsversies CL en SL worden uw stoutste dromen werkelijkheid. En dan niet te vergeten de luxe klasse welke op een Mercedes-Benz chassis is gebouwd en is uitgerust met een adembenemend meubelconcept. Deze nieuwe S-klasse heeft een geheel nieuwe vormgeving en staat voor de aller modernste technieken en een waar feest van innovaties. Met deze modellen, zoals de Starline modellen, beleeft u comfort en veiligheid in een compleet nieuwe dimensie. Ze vervullen de allerhoogste verwachtingen van het mobiele reizen en bieden meer woon- en opbergruimte, meer onafhankelijkheid en excellent rijcomfort. Dit zegt alles over de mooiste kampeerauto ‘s

Met HYMER de toekomst in

Door zijn lange traditie en veel ervaring heeft het toonaangevende Hymer inmiddels een zeer goede status opgebouwd. Die status is echter niet alleen gebaseerd op deze traditie en ervaring, maar zeer zeker ook op het feit dat Hymer steeds trendsetter van de allernieuwste ontwikkelingen is. Naast een immer weer attractief design, een compleet en comfortabel interieur, de optimale kwaliteit en de innovatieve technologie staat altijd weer de geperfectioneerde veiligheid op de voorgrond. Met het dubbele-bodemconcept en het feit dat alle Hymer campers standaard met ABS en voor het grootste gedeelte met ASR waren uitergerust, was Hymer eveneens trendsetter, zoals het de fabrikant ook betaamd. Hymer camper kopen? Klik hier

Kwaliteit van een Hymer camper

Hymer was eveneens de allereerste fabrikant die zes jaar garantie op de dichtheid van alle modellen gaf, en dat al sinds 1985. Door de technologisch baanbrekende en gepatenteerde HYMER-PUAL-constructie kan Hymer deze garantie ook daadwerkelijk waarborgen.Door deze sublieme bedrijfs- en productfilosofie en de enorme inspanningen kan men dan ook terecht de gemeende slogan uiten: “Met HYMER de toekomst in”.

Hymer Camper