«

»

Volkswagen camper

Volkswagen campers

volkswagen camper Een volkswagen camper heeft een heleboel eigenschappen. Als eerste staat het voor ervaring en nostalgie. Als tweede is comfort en luxe zeker een item van de volkswagen campers. Als derde staat betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Vw campers laten je met een goed humeur op reis gaan.

Modellen volkswagen camper

De modellen van de vw campers zijn al sinds de jaren 60 ontwikkeld. Het eerste model van Volkswagen was de T1. in 1960 werd dit model met Westfalia op de markt werd gebracht. Al 5 generatisch lang zijn er diverse modellen op de markt gezet. En allemaal met succes. Modellen als de volkswagen camper T4 zie je nog regelmatig op de weg.

Campers vol accessoires

Ook van binnen is de camper een bron van accessoires. Niets is ondenkbaar of niet te realiseren. De standaard uitvoeringen zijn al voorzien van diverse opties. Daarnaast zijn er uitbreidingen mogelijk op het gebied van watervoorziening, verlichting, luifels, fietsendragers en beveiliging. De volkswagen T5 california camper of de MPV  California beach is een voorbeeld waar je eigenlijk geen extra´s hoeft toe te voegen. Met deze uitgebreide en ruime campers kun je direct vertrekken. Onder andere hier bij in begrepen zijn camping stoelen, een tafel voor binnen en buiten en een mooie keuken met alle voorzieningen.

De moter die jouw camper nodig heeft

volkswagen-camper kopenAls je de California beach campers van Volkswagen bekijkt zijn de verschillende uitvoeringen die het mogelijk maken dat een ieder zijn of haar juiste camper vind. De modellen zijn bijvoorbeeld opgedeeld in verschillende transmissies. Zo heb je een handgeschakelde of een automaat keuze in de versies. Daarnaast zijn er keuzes als een tdi of een bitdi mogelijk. Verschillende kw´s in het moter gedeelte geven dan ook weer dat de vw campers voor iedereen bruikbaar is. Zo kun je kiezen voor de lichte uitvoering van 75 kw of voor het zwaardere werk de 132 kw 4 motion moter inhoud. Je zult ongetwijfeld deze versies tegen komen als je een camper huren in Amerika gaat.

Conclusie over volkswagen campers

[important]Volkswagen campers zijn beschikbaar voor iedereen en maken het vertrouwde gevoel van Volkswagen waar. Voor iedere camper liefhebber is de juiste uitvoering beschikbaar. Deze camper moet je gezien hebben als je een camper kopen gaat.[/important]

Volkswagen camper