↑ Terug naar Camper verkopen

Camper verkopen particulier

Camper verkopen particulier

Je hebt een camper en wilt hem graag verkopen. Wat als wij dat voor je doen en je er geen omkijken naar hebt?

Gratis verkopen? Ga hier na gratis camper verkopen

Als internet marketeer hebben we veel ervaring gekregen in het verkopen van producten en diensten van een ander. Ons concept is eenvoudig. U betaald alleen een klein percentage op het moment dat uw camper daadwerkelijk verkocht is. Dus u heeft geen opstart kosten of advertentie kosten. Verder heeft u geen omkijken meer naar uw camper. Het enige wat er dient te gebeuren door u is het overschrijven van uw camper naar de koper. Ook daarmee helpen wij u.

Hoe werkt het?

Het is heel eenvoudig. U neemt contact met ons op. Vervolgens zorgen wij voor de gegevens. Een voorbeeld van een aantal gegevens zijn:

  • Merk camper.
  • Type camper.
  • Staat van de camper.
  • Camper accessoires
  • Minimaal verkoop prijs.
  • Manier van verkoop.

De beste manier voor het verkopen van uw camper

Vervolgens gaan wij over met het verkopen van uw camper, dit doen wij via meerdere kanalen. Te denken aan uw camper verkopen via Marktplaats maar ook via vele andere advertentie netwerken. Daarnaast hebben wij honderden bezoekers op onze eigen website, beschikken over een arsenaal aan startpagina’s, hebben contact met goede camperblogs en forums, kennen kanalen als Google Adwords en zijn te vinden op sociale media. Ook hebben wij persoonlijk contact met geïnteresseerde kopers. Daarnaast beschikken wij over een database met email adressen van geïnteresseerden in het kopen van een camper.

Tijdens de verkoop werken wij op de manier die u het prettigst vindt. Wilt u over alles op de hoogte blijven? Geen probleem. Of heeft u liever niet eerder weer contact op het moment dat de camper verkocht is? Ook geen probleem. Waar is uw camper te bezichtigen? Ook hier hebben wij passende oplossingen voor.

Wat als u uw camper nu tussen door zelf kunt verkopen. Geen probleem en wij zeggen doen! U mag zelf ook gewoon uw camper overal aanbieden als u dat wenst.

Kosten voor het verkopen.

snel je camper verkopenDe kosten voor het verkopen van uw camper zijn als volgt. U betaald niets zolang de camper niet is verkocht. Ook als u ondertussen zelf u camper heeft verkocht betaald u niets aan ons. De gemaakte kosten door ons blijven gewoon voor onze rekening. Op het moment dat uw camper verkocht is door ons betaald u slechts 5.5% van het totale verkoop bedrag van uw camper. Maar let op! Momenteel loopt de super kennismaking actie nog dat de eerste 10 particulieren slechts 2% betalen over het verkoopbedrag.

Nu nog je camper laten verkopen voor niet 5.5% maar voor slechts 2% van het totale verkoop bedrag?

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met u op!