↑ Terug naar Camper verkopen

Camper verkopen zakelijk

Camper verkopen zakelijk .

Als camper bedrijf je verkoop cijfers zien stijgen?

En dit zonder extra adverteren, zonder risico en zonder dat het veel geld kost?

Snel verkopen? Ga naar camper verkopen

Als camper bedrijf heb je waarschijnlijk eigen reclame kanalen. Vaak door middel van een eigen website en daarnaast worden veel campers aangeboden op marktplaats. Ook op andere marktplaats klonen als speurders en tweedehands.net. Daarnaast word er veel geadverteerd via de locale markt denkend aan huis aan huis bladen en sportclubs.

Meer verkopen van campers en geen extra kosten.

Stel dat je nu meer campers zou kunnen verkopen zonder ook maar een euro uit te geven aan reclame of andere dure oplossingen. Wat als je alleen maar klanten aangeboden krijgt die al weten welke camper ze kopen. Dit zonder het risico’s wat adverteren met zich mee brengt. En stel dat je nu personeel zou hebben dat alleen betaald word op het moment dat ze daadwerkelijk wat verkopen. Stel dat al je campers online bezocht kunnen worden door honderden mensen die echt opzoek zijn naar een camper kopen, camper kopen tweedehands of een camper huren. Zou je al deze mogelijkheden wel gratis willen toepassen binnen je bedrijf? Het kan nu vrijblijvend en zonder risico!

Niets verkocht? Dan kost het je niets!

De laatste jaren hebben wij ons succesvol bezig gehouden met het verkopen van producten van een ander. In diverse branches en via diverse kanalen, hebben en gebruiken wij nog steeds deze toepassingen op no cure, no pay basis. Dit houd in dat u helemaal niets betaald zolang er geen verkoop plaats vindt. Daarna betaald u een heel klein percentage over het gehele verkoop bedrag. Nu is nog de kennismakings actie van start! Daarmee kost het u echt bijna niets. Daar over lees je zo meer!

Een jaar lang voorbereiding en nu zijn we gestart met verkopen.

Een jaar geleden zijn wij ons toe gaan leggen op de camper branche. Hier zijn we gestart met de website en begonnen met  het uitvoeren van seo. Mede hierdoor wordt onze website nu goed gevonden in Google en hebben wij een mooie database van e-mail adressen van mensen die campers zoeken. Verder zijn we beheerders van camper startpagina’s. Als laatste zijn we bekend met het verhogen van conversies en kennen de verkoop kanalen voor campers en caravans.

Dit is de toekomst binnen de marketing, gewoon omdat het werkt!

De verkopen die wij voor u behalen zijn klanten die u anders niet zou hebben gehad. Mede hier door is het daadwerkelijk een verbreding van uw afzet gebied. Op die manier zal niet alleen uw omzet stijgen maar ook uw winst. Grote bedrijven, o.a. Wehkamp, Unive en Skoda werken al jaren op dit principe en doen dit niet voor niets. Het lijkt er op dat je minder verdiend aan een product of camper. Alleen de marges op de producten of campers zijn heel iets minder. Maar het aantal verkopen stijgt. Dit betekend meer winst in het totaal! Daarnaast loop je geen risico en kun je vrijblijvend ons aanbod proberen. Uiteindelijk is het een win-win situatie, tussen uw en ons.

Kosten voor daadwerkelijke sales.

Als eerste betaald u geen start kosten of voor andere verborgen zaken. U betaald niets zolang er geen camper is verkocht. Alle kosten met betrekking tot adverteren of andere reclame doeleinden zijn voor onze rekening. De kosten die u aan ons betaald zijn na de verkoop van de camper 5% van het bedrag waar de camper voor verkocht is. Maar let op! Op dit moment loopt de kenningsmakings actie nog. Hiermee krijgen de eerst 15 bedrijven de kans onze dienst te proberen tegen een tarief van slechts 2% op het totale aankoop bedrag.

Direct profiteren van de 2% actie? Bekijk hieronder de voorwaarden voor uw bedrijf.

Voorwaarden voor camper bedrijven

Uw bedrijf moet aan een aantal voorwaarden voldoen

  • Het moet uw eigen bedrijf zijn.
  • Minimaal 10 campers te koop hebben.
  • Vrije 30 km straal van onze andere aangesloten camper bedrijven
  • Betrouwbaar zijn.

Daarnaast hebben wij nog een hogere categorie, dit is niet verrplicht. Deze bedrijven moeten de daar opvolgende voorwaarden kunnen toepassen.

  • Merk dealer
  • Eigen werkplaats
  • Inruil mogelijkheden
  • Inbouw service

Voldoet uw bedrijf aan deze eisen? Vul uw gegevens in dan bellen wij u terug om kennis te maken.

 

Camper verkopen voor bedrijven