Over ons

Over ons

Sinds dat camperkopen.net online is kwamen veel mensen uit bij de camper van hun dromen. Dit door onze unieke zoek service. Ondank dat het internet ondernemen ons in het bloed zit hebben we bewust gekozen voor een persoonlijke zoek service en niet via een verkoop programma. Dit omdat een camper kopen maat werk is. Dit doe je meestal niet zomaar even.

Een ander onderdeel waar wij ons de laatste jaren mee bezig hebben gehouden is het verkopen van artikelen. Die is door onze voorwaarden zeer interessant voor bedrijven en particulieren die een camper willen verkopen. Daarnaast is ons verkoop kanaal direct en breed. En de kosten voor de verkoper zijn niets zolang er geen verkoop plaats vindt. Lees verder over camper verkopen?

Camperkopen.net koopt zelf geen campers in maar bied deze aan van aangesloten bedrijven die campers verkopen. Er word hier op toegezien dat dit echte bedrijven zijn maar ook betrouwbaar en dealer zijn  Verder moeten de bedrijven voldoen aan een goede service en betrouwbaarheid.

Mochten er nog vragen zijn schroom niet en stel ze eenvoudig door contact met ons op te nemen. Daar vind je ook onze adres gegevens.

Wij staan er voor dat u via ons de camper krijgt, die u zocht. En uw camper snel verkoopt zonder dat u er werk aan heeft.

Groeten

Martijn van de Beek